Möbler och Inredning

Vi gör det enklare genom att vara den kompletta leverantören av inredningar för arbetsplatser. Vi är oberoende återförsäljare av möbler, belysning, mattor, gardiner m m.

Det krävs många goda krafter för att forma ett stimulerande arbetsmiljö. Vi har resurserna.

Vi är din kontakt och sköter allt från start till mål. För ett optimalt resultat samarbetar vi med flera företag som är experter inom sina respektive områden. Det kan gälla allt från ombyggnad med ljudisolerade väggar, inbyggd ljudanläggning, en tålig matta etc. Genom att vi sköter planering och logistik kan ni lugnt jobba vidare med det som ni är bäst på.

Vi samarbetar med ledande arkitekter och Skandinaviens främsta möbelfabrikanter. Vi coordinerar möbler, mattor, gardiner och armaturer. Vår stora kontaktyta med skickliga arkitekter ges oss möjlighet att välja rätt för varje enskilt projekt. Belysningsexperter är med i laget, likväl som snickare, mattläggare och gardinsömmerskor.

Ja, vi förfogar över hela den organisation som genom samverkan ger kontor och offentlig miljö den känsla av trivsel och ibland en känsla av lyx som skänker arbetsglädje.

Vi hjälper er hela vägen, från beställning tills soffan står på plats och hyllan sitter på väggen.

Kontakta oss