Våra tjänster

Våra tjänster innefattar mer än bara möbler. Vi är den kompletta leverantören av inredningar för hela kontoret. Vi skapar trivsamma miljöer. God inredning är en investering i trivsel, effektivitet och motivation samtidigt som det stärker företagets profil.

SBA Inredningar är den kompletta leverantören av inredningar för kontor. Vi är inredningsarkitekter med stor kompetens och lång erfarenhet. Att investera i en funktionell och trivsam arbetsplats är en god investering. Vi åtar oss även allt från större ombyggnadsarbeten av lokaler till försäljning av enstaka möbler.

Hittar du inte vad du söker här. Fråga oss!

Möbler och inredning

Möbler och inredning

Vi är oberoende återförsäljare av möbler, belysning, mattor, gardiner m m.

Vi samarbetar med Skandinaviens främsta möbelfabrikanter. Vi har koll på nyheter och trender och hjälper er att koordinera inredningen som möbler, mattor, gardiner och armaturer. Vi hjälper er hela vägen, från beställning tills soffan står på plats och hyllan sitter på väggen.

Läs mer

Ombyggnadsarbeten

Ombyggnadsarbeten

Ibland behövs en ombyggnad för att skapa det optimala utrymmet.

Vi tar hand om genomförandet av både små och stora ombyggnadsarbeten. Det kan handla om allt från ljudisolering, flytt av väggar eller skapandet av öppna ytor. Vi har ett väl etablerat nätverk och nära samarbete med arkitekter och hantverkare som passar olika uppdrag.

Läs mer

Transport

Transport

Vi levererar eller forslar bort beroende på våra kunders behov och önskemål.

Självklart levererar vi er nya inredning men vi kan också hjälpa till med flytt mellan olika lokaler eller bortforsling av den gamla inredningen eller pappersåtervinningen m m.

Läs mer

Diverse uppdrag

Diverse uppdrag

Kalla oss även fixare, hustomte eller fastighetsskötare. Vi kan ordna det mesta. Fråga oss!

Vi åtar oss uppdrag av olika slag. Många kunder ringer när de behöver hjälp med småfix. Det är vi bra på. Det kan vara hjälp med att sätta upp en hylla, fixa ett lås, magasinera möbler, sälja några enstaka möbler som blivit över. Vi har även fixat festen.

Ingenting är omöjligt är vårt motto.

Kontakta oss